جزوه تایپ شده فرمولاسیون مواد غذایی

دانلود فایل

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دانلود جزوه جامع فرمولاسیون مواد غذایی دانلود جزوه فرمولاسیون مواد غذایی

غذا یک سیستم پیچیده و ناهمگن است که شامل انواع مختلف و انواع مختلف شیمیایی است. در محصولی متشکل از پروتئین ها ، لیپیدها ، کربوهیدرات ها و الکترولیت ها ، فعل و انفعالات بین ترکیبات مختلف باید به خوبی متعادل شود تا سیستم پایدار تکامل یابد. چنین تعاملات مورد توجه بسیاری از دانشمندان و تکنسین های مواد غذایی قرار گرفته است. می توان برخی از بررسی های جالب راجع به این فعل و انفعالات و نقش آنها در تولید فرآورده های غذایی را یافت (Waugh، ۱۹۵۴؛ Gurd & Wilcox، ۱۹۵۶؛ Bettelheim ‐ Jevons، ۱۹۵۸؛ Tolstoguzov et al.، ۱۹۸۵).دانلود جزوه جامع فرمولاسیون مواد غذایی دانلود جزوه فرمولاسیون مواد غذایی

پلی ساکاریدها ، صرف نظر از غلظت آنها ، در تعیین بافت غذا نقش اساسی دارند. ضخیم شدن ، ژل کردن و عمل هیدروکلوئید عمومی مهمترین ، شناخته شده و به طور گسترده ای از خواص پلی ساکاریدها در تولید محصول غذایی است. پلی ساکاریدهای باردار توانایی ویژه ای در تعامل با سایر اجزای غذایی مانند سایر ساکاریدها ، پروتئین ها ، لیپیدها و اصلاح خواص مواد غذایی دارند (Steinhardt & Beychok، ۱۹۶۴؛ Blanshard، ۱۹۸۲؛ Keeney، ۱۹۸۲). در زمینه فعلی ، تأکید بر فعل و انفعالات پروتئین ‐ پلی ساکارید ، ماهیت و اثرات آنها در اصلاح خواص مواد غذایی است.دانلود جزوه جامع فرمولاسیون مواد غذایی دانلود جزوه فرمولاسیون مواد غذایی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *